W SOLUTION HARNESS

W SOLUTION HARNESS
W SOLUTION HARNESS
A Black Diamond Solution Harness ideális választás a sportmászás szerelmeseinek, akik értékelni fogják a modern kialakítást, a könnyű súlyt és a kiváló súlyelosztást.
31 190 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A Solution Harness Women`s kényelmes női beülő a Black Diamond vállalattól modern dizájnjával fogja lenyűgözni, amelyet olyan speciális technológiák egészítenek ki, amelyek felülmúlhatatlan kényelmet biztosítanak még a többnapos projektek során is. A beülőt úgy tervezték, hogy korlátozások nélkül maximális mozgásszabadságot és kényelmet biztosítson. Ezek a tulajdonságok a kialakítás miatt egyediek, amelyet a Fusion Comfort Technology egészít ki.

Ez a technológia tökéletes súlyelosztást biztosít a lábak és a derék négy különálló, alacsony profilú pántjának köszönhetően. A technológia másik előnye, hogy az érzékeny területekre nehezedő nyomás csökkentésével növeli a kényelmet. A rendkívül légáteresztő 3D AirMesh anyag szintén hozzájárul a mászás közbeni kényelemhez. A derékpántot kifejezetten úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a nők igényeihez.

Adatok
Cikkszám
BD651083