K MOMENTUM CLIMBING SHOES

K MOMENTUM CLIMBING SHOES
K MOMENTUM CLIMBING SHOES
K MOMENTUM CLIMBING SHOES
K MOMENTUM CLIMBING SHOES
K MOMENTUM CLIMBING SHOES
K MOMENTUM CLIMBING SHOES
K MOMENTUM CLIMBING SHOES
K MOMENTUM CLIMBING SHOES
A Momentum Kids vegán gyerek mászócipő a Black Diamond márkától rendkívül légáteresztő, kényelmes és rugalmas.
21 440 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A Black Diamond márka által gyártott Momentum Kids a nagyon népszerű gyerek hegymászócipő új változata. A mászócipő ideális választás egész napos mászáshoz, amely során közepesen nehéz útvonalakat és bouldereket is elbír. A Momentum rendkívüli kényelemmel nyűgözi le, ami elsősorban a felhasznált anyagoknak és technológiáknak köszönhető.

A cipő felső része rugalmas szövetből készült, amely az Engineered Knit Technology technológiának köszönhetően pontosan ott nyújt rugalmasságot és támogatást, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ezeken a tulajdonságokon kívül maximális légáteresztő képességgel is büszkélkedhet, amit értékelni fog a forró nyári napokon tett hegymászás során. A belső oldalon az elülső rsézen mikroszálas bélés található, amely minimalizálja a rugalmasságot és növeli a kényelmet. A cipő talpa rendkívül tartós és formázott gumiból kialakított (általában egyetlen gumilapból vágják ki), amelynek előállítását a karabinerek gyártása ihlette. Ennek a gyártásnak köszönhetően a talp alacsony súllyal, nagy konzisztenciával és egyedülálló kényelemmel büszkélkedhet. A mikroszálas középtalp tökéletes érzékenységet biztosít.

A mászócipő állati eredetű termékek nélkül készült.

Az új, 2021-es változat továbbfejlesztett szövettel és puhább béléssel büszkélkedhet, amely maximális kényelmet és légáteresztő képességet biztosít. A lábujjrész is megújult, puhább illeszkedést és jobb irányíthatóságot biztosít.

Innováció


  • vegán

  • egész napos hegymászásra alkalmas

  • kezdők számára is megfelelő

  • a felső kötött anyag légáteresztő és rugalmas anyagból készült

  • formázott talp - 4,3 mm gumi

  • tökéletes érzékenység a puha középtalpnak köszönhetően 

  • tépőzáras pánt

Adatok
Cikkszám
BD570151