Z4 OFFSET CAMALOT .4-.5
Z4 OFFSET CAMALOT .4-.5
38 990 Ft

Z4 OFFSET CAMALOT .4-.5

A Black Diamond Camalot Z4 Offset sorozat egyedülálló megoldást kínál a szabálytalan résekre és repedésekre.
38 990 Ft
Részletek

A Friend Camalot Z4 Offset 0,4-0,5 a Black Diamond-tól, tökéletes választás szabálytalan résekre és repedésekre az egyedülálló RigidFlex rúdnak és a különböző méretű bütyköknek köszönhetően. A Friend-et a Black Diamond hagyományos hegymászással foglalkozó sportolóival (Hazel Findlay, Carlo Traversi, Sam Elias és Babsi Zangerl) közösen fejlesztették ki. Ez az együttműködés egy olyan friendet eredményezett, amely szilárdan fekszik a kézben, könnyen elhelyezhető, és egyenletesen hajlik behelyezés után.

A Camalot Z4 Offset nem hajlik meg a húzás és behúzás alatt, köszönhetően a függetlenül lebegő huzaloknak. Az elhelyezés után a helyén marad, és terhelés alatt van az irányban. A nagyobb méretek kettős felépítésűek (dupla csavart kábel), amelyek lehetővé teszik a hajlítást minden irányban. A kisebb méretek viszont egyszerű, egyetlen kábeles kialakítással rendelkeznek, amely csökkenti a rúd profilját, miközben megakadályozza a hajlítást a rúd nagyobb húzásakor.

A Camalot Z4 Offset friend kialakítását tovább erősíti a kéttengelyes rendszer, amely a különböző méreteknek köszönhetően szabálytalan illesztésekben is elhelyezhető. Ennek köszönhetően mindig megfelelő méretű lesz bármilyen típusú réshez vagy repedéshez. A még jobb illeszkedés érdekében homokfúvott. A homokfúvás növeli a súrlódást az alapanyag felületén, csökkentve a meglazulás kockázatát. A tökéletes átláthatóság érdekében az egyes méretek színkóddal vannak ellátva. A mellékelt táblázatban megtalálja az egyes méretek paramétereit, ami megkönnyíti a választást.

A Camalot Z4 Offset 0,4-0,5 fő előnyei:


  • keskeny fejszélesség - ideális szűkebb résekhez

  • az eltolt kialakítás megkönnyíti az ékelődést még egyenetlen illesztésekben is

  • a homokfúvott bütykök növelik a súrlódást

  • a RigidFlex technológia könnyű kezelhetőséget biztosít  

  • könnyű és tartós Dynex hurok

  • önállóan lebegő vezetékek 

  • színnel megkülönböztetett méretek

Adatok
Cikkszám
BD262251