Z4 OFFSET CAMALOT .1-.2
Z4 OFFSET CAMALOT .1-.2
38 990 Ft

Z4 OFFSET CAMALOT .1-.2

Z4 OFFSET CAMALOT .1-.2
Z4 OFFSET CAMALOT .1-.2
A Friendy a Black Diamond márka Camalot Z4 Offset termékcsaládjából egyedülálló megoldást kínál a szabálytalan illesztésekre és repedésekre.
38 990 Ft
Részletek

A Friend Camalot Z4 Offset 0.1-0.2 a Black Diamond márkától tökéletes választás szabálytalan illesztésekhez és repedésekhez az egyedi RigidFlex rúdnak és a különböző méretű bütyköknek köszönhetően. A Friend-et a Black Diamond hagyományos hegymászással foglalkozó sportolóival (Hazel Findlay, Carlo Traversi, Sam Elias és Babsi Zangerl) közösen fejlesztették ki. Ez az együttműködés egy olyan frient-et eredményezett, amely szilárdan fekszik a kézben, könnyen elhelyezhető, és az elhelyezést követően egyenletesen hajlik.

A Camalot Z4 Offset a független huzaloknak köszönhetően nem hajlik. Az elhelyezést követően a helyén marad, és ha terhelés alatt van, az iránya is stabil. A nagyobb méretek kettős szerkezettel (dupla sodrott kábel) ellátottak, amely lehetővé teszi a minden irányba történő hajlítást. A kisebb méretek viszont egyszerű, egyetlen kábeles kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően a profil kisebb, miközben megakadályozza a behajlítást a nagyobb meghúzás következtében.

A Camalot Z4 Offset friend kialakítását tovább erősíti a kéttengelyes rendszer, amely a különböző méreteknek köszönhetően szabálytalan illesztésekben is elhelyezhető. Ez biztosítja, hogy mindig a megfelelő méret áll rendelkezésre bármilyen típusú hasadékhoz vagy repedéshez. A még jobb illeszkedés érdekében a friend homokfúvott. A homokfúvás növeli a súrlódást az alapanyag felületén, csökkentve a meglazulás kockázatát. A tökéletes áttekintés érdekében az egyes méretek színkóddal ellátottak. A mellékelt táblázatban megtalálja az egyes méretek paramétereit, ami megkönnyíti a választást.

A  Camalot Z4 Offset 0.1-0.2 fő előnyei:


  • keskeny fejszélesség - ideális szűkebb résekbe

  • az offset kialakítás még egyenetlen hasadékokban is megkönnyíti az elhelyezést

  • a homokfúvott bütykök növelik a súrlódást

  • a RigidFlex technológia könnyű kezelhetőséget biztosít 

  • könnyű és tartós Dynex hurok

  • önállóan lebegő vezetékek 

  • eltérő színű megjelölés

Adatok
Cikkszám
BD262248