Swix RaceX Wind

Swix RaceX Wind
Swix RaceX Wind
Swix RaceX Wind
Swix RaceX Wind
A Swix RaceX női funkcionális nadrág ultrakönnyű, lélegző, gyorsan száradó és rugalmas, amely bármilyen téli vagy outdoor kalandhoz alkalmas.  
16 590 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Ha téli kalandot tervez, akkor a Swix márkájú rendkívül könnyű és kényelmes RaceX funkcionális leggings minden bizonnyal jól fog jönni. A röviden vágott szálakat végtelenül hosszúakra cserélték, aminek köszönhetően az anyag igazán vékony és selymes érzetet biztosít.

A leggings rugalmas, és a legtöbb testalkathoz tökéletesen illeszkedik, sehol sem dörzsöl vagy szorít, és az ultrakönnyű anyagnak köszönhetően gyakorlatilag észre sem veszi, hogy viseli. A varratok laposak. Gramázsa csupán 140g/m2. A leggings a Swix logóval díszített, és a minimalista színkombináció és Továbbá előnynek számítanak.

A leggings a hidrofób szálaknak köszönhetően gyorsan szárad és megakadályozza a túlmelegedést. A termék magas légáteresztő képessége előnynek számít, ez a bordázott szerkezetnek köszönhető, amely aktívan használja a felfogott levegőt az optimális hőszabályozás érdekében. A megfelelő tartományban tartja a testhőmérsékletet, így melege sem lesz és fázni sem fog. A felfogott levegőt bent tartja, ugyanakkor rendkívül légáteresztő, így nem áll fenn a túlmelegedés veszélye.

100% poliészter

A termék fő előnyei:


  • ultra alacsony gramázs (kevesebb mint 140g/m2)

  • széleskörű felhasználás

  • gyorsan száradó anyag

  • elasztikus, jól illeszkedő szabás

  • bordázott szerkezet

  • Swiss márkalogó

Adatok
Cikkszám
41427