Columbia Bugaboot™ Celsius

Columbia Bugaboot™ Celsius
Columbia Bugaboot™ Celsius
Columbia Bugaboot™ Celsius
Columbia Bugaboot™ Celsius
Columbia Bugaboot™ Celsius
Columbia Bugaboot™ Celsius
Columbia Bugaboot™ Celsius
A Columbia Bugaboot™ Celsius női hótaposó meleget és vízállóságot kínál, Omni-Tech és Omni-Heat technológiával látták el, továbbá OutDry szerkezettel és Adapt Trax talppal rendelkezik.
56 890 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A Columbia Bugaboot™ Celsius női téli csizma az egész napos kényelmet, a vízhatlanságot és a légáteresztő képességet ötvözi. A csizma felső része vízálló bőrből és textilből készült, pántokkal és fém elemekkel rendelkezik. A tökéletes vízhatlanságot a légáteresztő OutDry™ membránszerkezet biztosítja, így sem a víz, sem a hó nem tud behatolni a csizma belsejébe. A kiváló légáteresztő képességért a szabadalmaztatott Omni-Tech technológiával látták el, amely vízálló és légáteresztő, így maximális kényelmet biztosít, a körülményektől függetlenül.

A hővisszaverő bélés visszaveri a hőt a cipő belsejébe, és a vastag, 400 g-os szintetikus szigetelés pedig benn tartja azt. Ezt a kivételes hőkomfortot az Omni-Heat hővisszaverő technológia biztosítja, amely az ezüst pontoknak köszönhetően visszaveri és megtartja a testhőt. A puha és rugalmas Techlite+™ középső talp érzékeny párnázást, stabilitást és magas energia-visszatérítést biztosít a hosszan tartó kényelem érdekében.

Az Adapt Trax™ talp a páratlan biztonság érdekében nagyfokú tapadást biztosít nedves és száraz körülmények között is. A csizma egy midfoot pántot is kínál a rögzítéshez, valamint egy formázott hátsó textil gallért is a nagyobb kényelem érdekében.

Fő jellemzői:


  • vízálló bőr, textil, pántok és fém hardware kombinációja

  • OutDry™ membránszerkezet

  • Omni-Heat™ hővisszaverő bélés

  • Techlite™ EVA középső talp

  • kiváló rezgéscsillapítás és energia visszatérés

  • jól tapadó talp - Adapt Trax ™

  • vízálló cipzár a könnyű fel- és levétel érdekében

Adatok
Cikkszám
1945451010
Vélemények